Ashley Madison

Gennemgang af Ashley Madison

Rating: 3 out of 5.

Ashley Madison er ikke din typiske datingtjeneste. Det blev oprindeligt dannet tilbage i 2001 for dem, der / var allerede gift eller knyttet i forhold, men som stadig søger at have reelle diskrete udenomsægteskabelige forhold til nogen. Indtil nu er virksomheden endnu med til at skabe et miljø, hvor anliggender opmuntres og ikke rynkes.

Selvom det allerede har eksisteret i ganske lang tid, og intet er nyt ved at snyde online, tilpassede det sig godt til markedets skiftende interesser. Det henvender sig til et bredere publikum, der spænder fra dem, der er interesseret i monogame, polygame, åbne forhold osv. På grund af dets spændende twist til online dating-forretning har Ashley Madison fået popularitet og har formået at samle brugere fra hele verden og fra alle samfundslag.

I 2015 blev Ashley Madison rystet over en skandale, der er blevet bredt publiceret i medierne. Webstedets database blev hacket, og personlige oplysninger blev frigivet til offentligheden. På trods af dette var de i stand til at genopbygge deres nye image. De har med succes behandlet disse nye sikkerhedsmæssige problemer og forbedret den beskyttede plads. Det har derefter skabt et sikrere og bedre miljø for sine brugere. Nu er deres forretning mere forpligtet til sikkerheden fremad.

Vil du vide, om det lever op til sine løfter? Vi kiggede nærmere på Ashley Madison for dig! Læs videre nedenfor for at finde detaljerede oplysninger om Ashley Madison.

Ashley Madison

Medlem struktur på Ashley Madison 

Med sin unikke målgruppe, ville du ikke blive overrasket over, at de har millioner af befolkningerne over hele verden. De fleste af dens trafik kommer fra store lande som USA, Storbritannien, Canada, og Brasilien. De fleste af dem er mænd, der er midaldrende og derover.

Ashley Madison er temmelig berømt for at være en “affære sted”, hvor folk kan finde nogen form for arrangementer, selv når de er gift eller har forpligtet sig til nogen. Så hvis du tjekke de profiler, de fleste af dem er gifte mennesker på udkig efter diskret relationer.

Ashley Madison har en alsidig pulje af åbensindede brugere. At lede efter en match vil ikke være et problem, da du har alle de valg, du kan bede om. Og vigtigst af alt er, at det har hundreder og tusinder af aktive mennesker, der bare venter på, at du vil slå en samtale.

Tilmelding hos Ashley Madison 

Ashley Madison

Ashley Madison har en registreringsproces, at alle kan nemt forstå. Det kræver ikke meget personlige oplysninger fra dig, hvilket er ganske forståeligt i betragtning af dets natur, som er at kigge efter en udenomsægteskabelig forhold. Det gør dog, at du specificerer din nuværende forhold status og nogle generelle oplysninger som din højde, etnicitet, grænser osv. De oplysninger, du giver ved tilmelding, afspejles på dine profilside medier.

Tilmelding er praktisk og helt gratis. Det vil normalt kun tage dig mindre end fem minutter for at afslutte. En del af processen er at vælge din skærm billede. Når du har valgt et billede, som du ønsker at bruge, skal det give dig mulighed for at foretage simple redigeringer på det. Du kan enten sløre billedet eller tilføje masker til at dække dele af dit ansigt. Dette er en måde for Ashley Madison at holde folk anonyme og sikre på.

Gør kontakt

For kvinder er det helt gratis at oprette forbindelser og starte samtaler om Ashley Madison. Mænd skal dog bruge og betale for kreditter for at bruge disse funktioner. Det har de nødvendige funktioner for brugerne at være i stand til at etablere kommunikation med hinanden, herunder en tilgængelig chat-funktion.

Alle har privilegiet at oprette en liste over deres profiler gratis. Hvert medlem kan tilføje op til 100 profiler til deres fortegnelse og kan manuelt tilføje eller fjerne nogen i det til enhver tid. Du kan også sende blink til andre gratis. Gør dette for at vise din interesse for nogen, hvis profil du måske kan lide. Når du sender blink, kan du også vælge at vedhæfte din private showcase-nøgle. Den private udstillingsnøgle giver dig mulighed for at se et medlems foto uden al fuzz og masker.

Det giver os også mulighed for at sende virtuelle gaver til hinanden, men denne funktion er ikke gratis. Gaver medfører kreditter, og det kan variere afhængigt af den type gave, du vil sende.

Profil Kvalitet hos Ashley Madison

Hvis du er på udkig efter en detaljeret profil, kan du ikke være i stand til at finde den på Ashley Madison. På grund af sin natur som en snyd ægtefælle dating service, er folk helt forbeholdt når det kommer til at dele detaljer og medier om sig selv. Det vil ikke bede om dit navn; i stedet vil den bede dig om at give et unikt brugernavn som din identifikation.

Din Ashley Madison-profil har kun de mest basale oplysninger som by / placering, køn, alder, stjernetegn og nogle detaljer om, hvad slags forhold du leder efter, og hvad er de ting, der begejstrer dig. Disse vil blive vist på din profil og kan opdateres og redigeres når som helst du ønsker.

Hvis du tilfældigvis finde noget interessant, kan du frit besøge deres profiler for at se, om du er kompatible med hinanden. Du kan gennemse og se profiler uden kredit krævet. Du kan også uploade billeder og andre medier og vælger at sløre eller redigere dem for sikkerhed. Disse slørede og redigerede billeder er, hvad folk kan se på din profil. Hvis du ønsker at dele en klar uredigeret version af dine billeder, kan du give dem adgang til det ved at sende dem din private nøgle.

Ashley Madison APP

Ashley Madison app er gratis at hente på AppStore og Google Play. Det svarer til desktop versionen med alle de nødvendige funktioner, du finder på websites. Det er en lite app, der ikke vil tage meget plads på din telefonhukommelse.

Hvis du er en person, der ofte er på appen, skal du vide, at i modsætning til dens desktop-version, når du køber kreditter, er du nødt til at behandle den via iTunes eller Google Play-kontoen.

Den app er designet godt med et ikon, der ikke er mistænkelige, og kan nemt være skjult. Det tilbyder også en mere naturlig måde at kunne lide profiler med sin svejse-funktion. Hvis du leder efter et hurtigt møde, giver app’en dig mulighed for at finde andre i nærheden af dig og se, hvem der tjekker dig ud.

Design og brugervenlighed

Design og hjemmeside layout af Ashley Madison er ganske enkel og let at forstå. Dens grænseflade er venlig over for dem, der stadig ikke kender deres vej gennem hjemmesider, og derfor kan bruges af folk fra enhver aldersgruppe.

Det har en menulinje, hvor alle dens funktioner og relevante sider er listet. På denne måde skal brugerne kun se på menulinjen, når de har brug for at besøge en side eller gøre noget. Det, der ser ud til at være slukket, er dets placering. I modsætning til andre websteder, hvor indstillingerne er vist på den øverste del, i Ashley Madison, er menulinjen næsten halvvejs på siden. Så dybest set kan du kun rulle gennem de nederste 3/4 dele af siden.

Når det kommer til komfort, er det ganske let for øjnene. Det bruger hvidt som den vigtigste farve og anvendelser pink til at fremhæve vigtige detaljer.

Er Ashley Madison dyrt eller billigt?

Kvinder, der søger mænd er gratis at bruge alle webstedets funktioner. For andre (kvinder, der søger kvinder; mænd, der søger mænd; mænd, der søger kvinder osv.), Er de nødt til at købe kredit for at kunne nyde stedet og indlede kommunikation med andre. Ashley Madison premium funktioner er ikke baseret på et månedligt abonnement, men på kreditter, som du er nødt til at købe pr pakke. Webstedet tilbyder tre forskellige pakker: Elite = 1.000 Credits, Classic = 500 Credit, Basic = 100 Credits.

De nødvendige kreditter til funktionerne er ikke de samme, så nogle kræver flere kreditter end de andre funktioner. Åbning indsamle beskeder, sende prioriterede e-mails, og initierende emails koster fem point. Når du svarer på de personer, du tidligere har kontaktet, behøver du ikke længere at anvende kreditter, hver gang du sender dem mails. Brug af chat-funktionen vil også koste dig point: 30 point i 30 minutter, og 60 point i 60 minutter. Hvis du vil sende gaver til din match, er virtuelle gaver tilgængelige for 20, 30 og 50 kreditter.

Samlet set er priserne på kreditpakkerne ganske rimelige.

Særlige funktioner

Da Ashley Madison er temmelig grundlæggende, har den ikke så mange specielle funktioner, der er eksklusive til Ashley Madison. På trods af dette fortsætter det med at levere tjenester, der er ganske nyttige til at finde et match. Følgende er dens særlige kendetegn:

  • Liste over favoritter

Sitet giver mulighed for at kuratere en liste over dine foretrukne Ashley Madison profiler. Hver bruger kan tilføje op til 100 profiler i deres menu. Det er gratis for alle, og giver dig mulighed for at huske de mennesker, der fangede øjet.

  • Diskret Billeder

Hvis du ønsker at holde din identitet privat, giver webstedet ethvert medlem privilegiet at uploade et diskret foto. Når du uploader et billede, vil du have mulighed for at sløre billedet ud eller tilføje nogle ansigtsmasker og sensorer, der kan hjælpe med at beskytte din identitet. Når du møder nogen, du kan lide, kan du give dem nøglen, så de kan få adgang til klare versioner af dine fotos.

  • Send blink

Når du sender et kys til en person, fortæller du dem, at du er interesseret. Du kan finde denne funktion på profilsiden for den person, du knuser på. Under deres profil billeder, vil du finde et smilende ansigt med en etiket, der siger, “Send blink.”

  • Traveling Man

Dette er en eksklusiv funktion, der er nyttig for dem, der altid rejser. Med nogle få penge kan du sende beskeder til højst 30 piger, der bor i dette område og lære dem bedre at kende dage før din ankomst.

  • Priority Man

“Prioriteret mand” giver dig en profil boost. Dette er en betalt funktion, der får din profil til at skille sig ud på medlemssiden. Med dette kan din profil muligvis se anderledes ud på andres søgesider.

  • Message Plus

Denne funktion giver dig mulighed for at sende beskeder og tale med alle, du har haft kontakt med. Du kan få denne funktion som en gratis prøveversion efter at købe en kreditpakke. Prøveperioden har en 30-dages gyldighed. Efter dette, vil du blive bedt om at betale for det, hvis du ønsker at fortsætte med at bruge funktionen.

Ashley Madison – Afslutning

Ashley Madison fremmer udenomsægteskabelige affærer og skaber et miljø, der i vid udstrækning accepterer folk udforske andre muligheder, trods bliver forpligtet til nogen. Siden 2001 har det været at give et rum for bestemte personer, der søger at krydre deres ægteskab. Hvis du er en af disse personer, vi henviser til, og du er på udkig efter en hemmelig affære, måske Ashley Madison bare være platformen for dig. Tilmeld nu for at se for dig selv.