be2

Gennemgang af be2

Rating: 2 out of 5.

be2 ​​er en af ​​verdens førende matchmaking-tjenester (sammen med match.com) designet til at forene sjæl kammerater til at opfylde langsigtede forhold. Mere end 30 millioner medlemmer i 37 lande over hele verden er afhængige af be2, udviklet af et team af eksperter psykologer, sociologer og statistikere.

Du registrerer dig med e-mail-adresse og opretter en adgangskode og udfylder en test. Testen er kompliceret, tror vi, men udføres på 20 minutter.

Gennemgang af be2

Det er gratis at registrere, udfyld testen. Derudover kan du sende en gratis besked til dine kontaktforslag. På den anden side skal du betale for de svar, du modtager. Med andre ord kan du ikke bruge Be2 gratis.

Fra det øjeblik, du besøger webstedet, leder be2 dig gennem en simpel login proces og hjælper dig med at oprette en profil på få minutter. Det er utroligt let at indtaste dine oplysninger og deltage i det internationale netværk. Alt hvad du behøver er en gyldig e-mailadresse for at komme i gang. Derefter skal du tage en personlighedstest, der vurderer, hvem du er (alder, uddannelse, erhverv osv.), Og hvad du ønsker i en partner (alder, intelligens, højde osv.). Du kan bedømme, hvor vigtige visse egenskaber er i en partner. For eksempel, hvis du er indstillet til at dele en kristen person, kan du fortælle datingsiden, og det vil indbefatte religion i deres foreslåede kamp. Personligheds Quizzen stiller over 100 spørgsmål og det vil tage nogen tid at gennemføre, men det er værd at få matematik forslag til din indbakke.

Når din profil er konfigureret, og du har tilføjet mindst et foto af dig selv, kan du søge efter singler i dit område og opgradere din konto til en foretrukken medlems plan for at sende beskeder til alle, du kan lide. Du kan ikke se fotos som et gratis medlem, men du kan læse profilerne.

Gennemgang af be2

Hvad der er godt med be2, hvordan styrings grænsefladen er at guide nye brugere gennem registrerings- og matchning processen. Du kan læne dig tilbage og lade kompatible kampe komme til dig, eller du kan være proaktiv og bruge avancerede søgefiltre til at finde den aktuelle drømmedate.