C-Date

Gennemgang af C-Date

Rating: 2.5 out of 5.

Hvis du leder efter en uforpligtende og ukompliceret form for dating, er C-Date den side for dig. C-Date kategoriserer sig selv som en casual datingside, hvor enkeltpersoner kan møde andre mennesker med samme interesse. Med C-Date behøver medlemmer ikke at bekymre sig om at være ubehagelige eller fornærme andre mennesker, fordi målet er sat lige, og de medlemmer, der tilmelder sig C-Date, er bundet til at leve op til deres erotiske fantasier. Det er en datingside beregnet til one-night-stands og casual tilslutninger.

Vi har testet dette datingside for at se, om det går i tale. For at se, hvad vi har fundet ud, skal du læse på vores C-Date anmeldelser nedenfor.

Gennemgang af C-Date

Hvad er C-Date?

For at hjælpe dig med at finde din bedste match bedømmer C-Date din profil og matcher den med andre medlemmers profiler ved hjælp af dets matchmaking system. Kontakt Forslag sendes til dig via en integreret e-mail-funktion, som du kan få med et premium abonnement. Hvis du er en kvinde, er det gratis! Du kan også udforske selv ved hjælp af den tilpasselige søgefunktion.

C-Date medlemmer er virkelig aktive brugere. Du vil altid se en lang liste med online-brugere, ligesom din matching liste. Medlemmer vil slå dig op med en besked og holder ikke tilbage.

Selvom kontaktforslag er fremragende startere, behøver du ikke vente, fordi der er medlemmer, der vil nå ud til dig. De er udadvendte, og de ved hvad de laver.

Med over 26 millioner brugere verden over og op til 25.000 tilmeldinger dagligt, vil du ikke løbe tør for match at udforske. Mange medlemmer er temmelig seriøse over for møder og tilslutninger. Interessant nok antages størstedelen af medlemmerne at være professionelle og iværksættere.

Tilmelding

Tilmelding på C-Date kræver, at du gennemfører et par hurtige og lette trin. Du bliver bedt om at give oplysninger om den slags oplevelse, du leder efter. Uanset om du er tiltrukket af en mand eller en kvinde, byen hvor du kommer fra, din alders- og forholdsstatus, hvordan du ser ud, hvordan du opdagede C-Date, din e-mailadresse og en nomineret adgangskode.

Når du har angivet de nævnte oplysninger, oprettes din profil. Den sidste ting at gøre er at bekræfte din registrering via et bekræftelseslink sendt til din e-mailadresse.

Som ny bruger har du en gratis prøveversion af Premium-medlemskab i et par dage. Hvis du er en kvinde, er du automatisk et premium medlem, da du får chancen for at nyde alle sidens funktioner uden omkostninger. Hvad angår de mandlige brugere, er der brug for en præmie for at få fuld adgang til alle webstedets funktionaliteter.

Direkte efter oprettelse af din konto og bekræftelse af din registrering, vil du blive sendt til din startside. Du kan let se dine match, sæt nye medlemmer og online medlemmer. Udforsk og start en samtale med det samme!

Gør kontakt

Gennemgang af C-Date

Der er flere lister i din profil, hvor du kan udforske andre medlemmer.

Først er ‘Nu online’, der viser en liste over andre medlemmer, der i øjeblikket er online. Du kan straks sende disse medlemmer en meddelelse.

Dernæst er ‘Mine match’, der viser andre medlemmer, der er blevet genereret af C-Date’s matchmaking-algoritme. Disse er naturligvis baseret på de præferencer, du indstiller.

Du har også listen ‘Mine besøgende’, hvor du kan se andre brugere, der har set din profil.

På listen ‘Mine favoritter’ er derimod listen over profiler fra andre medlemmer, som du tilføjede, ved at klikke på knappen ‘Tilføj til favoritter’ lige under billedet på deres profil.

Til sidst er ‘My Likes’ listen, hvor du kan se andre brugere, der har set dit profilbillede og fundet dig attraktiv. Funktionen ved at lide andre medlemmers fotos er kun tilgængelig for kvindelige brugere.

C-Date sender sit matchende system premium medlemmer ‘Kontaktforslag’. C-Date matcher dig med andre medlemmer og genererer kontaktforslag baseret på de kriterier, du har angivet for at finde din match. Det er en fantastisk måde at begynde at samarbejde med andre medlemmer, da det svarer til dine forventninger baseret på dine præferencer. Når du har modtaget et kontraktforslag i din postkasse, skal du sørge for at tjekke det ud og se, om du kan lide din match. C-Date garanterer mindst fem, femten eller tredive kontaktforslag afhængigt af den type medlemskab, du har tilmeldt dig.

Profil Kvalitet

Når du har oprettet din konto, skal du ikke glemme at udfylde din profil. Du har mulighed for at angive dit erhverv, uddannelse, kropskunst, uanset om du drikker og ryger. Du skal også angive et kaldenavn. Hvis du vælger at være mere mystisk og ikke at videregive de nævnte oplysninger, kan du dog bruge “Spørg mig personligt!” mulighed.

Derefter skal du uploade et foto. Det kræves ikke, men det opfordres til at gøre din profil til at være mere lokkende og tiltalende. Efter upload er du nødt til at vente på, at dit foto bliver accepteret, hvilket kun tager et par minutter. Du får besked via din postkasse, når den er godkendt. Du kan vælge at sløre dit foto eller indstille det til at være synligt for alle.

Ud over dine profilbilleder giver C-Date dig mulighed for at tilføje op til fire andre billeder, der skal vises på din profil.

Hvis du vil give mere information om dig selv, kan du tjekke fanen ‘Om mig’ under ‘Min profil’. Der vil du være i stand til at se og redigere de yderligere oplysninger, der blev stillet fra dig tidligere. Bortset fra det kan du angive dine ‘udseende og udseende’ og ‘personlighed og egenskaber.’

Interessant nok giver C-Date dig mulighed for at dele din ‘erotiske type’ gennem visuel repræsentation for at indikere, om din erotiske type er konventionel, romantisk, eventyrlig eller vild

APP

Gennemgang af C-Date

C-Date-app har ligesom sit websted en moderne og intim stemning. Det er designet til at udvise en let erotisk fornemmelse, der trækker brugere til et voksent eventyr.

Appen er ikke tilgængelig på Google Play og Apple Store i nogle lande. Ikke desto mindre kan du muligvis få det gennem APK Pure. Du kan også bruge C-Date-stedets mobile version ved hjælp af din mobil browser.

Samlet set er det rent og ligetil. Det har faner for let at få adgang til og se lister over online medlemmer, dine match, samtaler og profil besøg. På højre side af skærmen er der en rullemenu, hvor du kan se fanerne for at se din profil, din ‘Mine favoritter’ -liste, din ‘Mine kan lide’, ‘Hjælp’ og log-ud-knappen.

Design og brugervenlighed

Touch af hvidt og lilla på C-Date’s site passer til den sexede og modne natur, som den vil projicere. Det har et moderne design med åbne faner og dropdown-menu for lettere adgang til webstedets funktioner. Underretninger kan ikke gå glip af, da ikoner placeres i en række øverst på siden. Online-medlemmer kommer godt med, da dens uendelige liste findes på højre side af webstedets side.

Appdesignet er praktisk talt som det på webstedet. Du kan også bemærke, at det ligner FB-mobilapplikation, der har ikonerne for hjem, profil, beskeder, kontakter / personer. Meddelelsesdelen, mærket som samtaler, så bestemt ud efter Facebooks messaging-design.

Generelt er C Date’s web- og appdesign let at navigere, selv for folk, der bare er nye i at udforske online datingverdenen. Det er tiltalende selv for forskellige aldre på grund af dets lige layout.

Særlige funktioner

Gennemgang af C-Date

For at gøre din casual dating oplevelse mere morsom har C-Date følgende funktioner.

  • Kontakt forslag

Dette genereres og sendes til et premium medlems postkasse, når medlemmet er matchet af C-Dates system baseret på de kriterier, der blev sat. Forslaget vil omfatte matchens køn, alder, seksualitet, familiestatus, udseende, søgeområde og præferencer.

  • Min erotiske type

Denne funktion giver dig mulighed for at identificere din erotiske type ved hjælp af fem billeder. Når du har valgt fem billeder, bestemmes din erotiske type, hvad enten det er konventionelt, romantisk, eventyrligt eller vildt. Dette resultat vises på din profil.

  • Photo release

Ved at fjerne krydset i boksen ved siden af ‘Alle kvinder kan se mit foto’, vises dit foto sløret til dine match. Du kan frigive dine billeder til bestemte personer, hvis de spørger dig, eller når du vil.