Flirtila

Gennemgang af Flirtila

Rating: 4.5 out of 5.

Flirtila er en afspænd dating site, hvor singler møder og flirter, som om Flirtila antydning , deler billeder, hænger offline, og hvis tingene går godt, deler de en smuk kærligheds historie. Flirtila er et sjov baseret datingportal , og det trække til sig brugere fra mange lande i alle kontinenter. Hvis du leder efter nogle godmodig sjove, socialiserende og venlige samtaler med ligetil så åbne sindede singler, Flirtila er stedet at være. Her er hvad man kan fornemme;

Gennemgang af Flirtila

Design af dating siten

Flirtila brugergrænsefladen skal være webstedets stærkeste funktion. Når du logger ind på din konto, vil du se en hjemmeside fuld af andre brugers profiler. Du er ikke begrænset til en profil ad gangen. Hver af profilerne har et profilbillede, brugerens navn, personlige oplysninger og alder samt deres interesser. Webstedet giver dig mulighed for at gennemse alle profilerne, hvis du ønsker det. Øverst på hver profil er der en grøn eller grå prik. En grøn prik angiver, at brugeren er online, og en grå prik betyder, at de er offline. Hvis du kan lide en persons profil, har du lov til at udtrykke dine interesser ved at “lide” deres profil eller tilføje dem til din favoritliste. Hvis de også kan lide din profil, får du en besked på din chat.

Profilerne på Flirtila er detaljerede på en måde, der fanger vitale oplysninger, som de fleste mennesker vil gerne vide, men ikke ville turde spørge. Siden anmoder om personlige oplysninger som øjenfarve, race, etnicitet, seksuel orientering, højde, uddannelse, kropstype, religion, interesser og civilstand blandt andet. Disse er detaljer, de fleste bekymrer sig om, men er ikke modige nok til at spørge, fordi de ikke ønsker at blive mærket som racistisk eller for kræsen. Heldigvis Flirtila beder om disse oplysninger på dine vegne og lister dem på andre brugers profiler.

Avancerede filter

Gennemgang af Flirtila

Det avancerede filter og søgemuligheder er en anden stærk funktion i Flirtila’s design. Du behøver ikke at stole på de tilfældigt valgte profiler på din hjemmeside for at opfylde dit perfekte match. Der er avancerede filterindstillinger, som giver dig mulighed for at søge andre brugere alt efter deres placering, alder og interesser.

På venstre side af din hjemmeside er der en menu med elementer som din profil, favoritter, pins, lignende og tegnebog. Din tegnebog er en mulighed, der giver dig mulighed for at købe mønter. Du skal bruge mønterne til at chatte med andre brugere og sende billeder. At sende en besked koster 40-mønter. Der er mulighed for at tjene gratis mønter til at udføre opgaver som at tilføje et billede til din profil, kontrollere din e-mail eller verificere din konto. Når du er løbet tør for gratis mønter, kan du købe mere for at fortsætte med at chatte og engagere andre. Mønterne koster ikke meget, og de er det værd, hvis du virkelig kan lide nogen. 200-mønter (som er det laveste beløb du kan købe) koster f.eks. 9-euro, mens 8000-mønter (højeste antal mønter) koster 199-euro. Den bedste del om dette møntsystem er, at du ikke er den eneste, der bruger mønter til at nå ud og behage den anden part. Hvis hun køber mønter til at svare på dine beskeder eller sende dig et billede, kan hun helt sikkert lide dig. Kærlighed er ikke ensidig på dette websted.

Sådan registreres og om funktioner

Flirtila har en meget nem og ukompliceret registreringsproces i forhold til de fleste websteder. Du skal indtaste dine personlige oplysninger som dit brugernavn, e-mail, alder, placering og køn. Når du har indsendt de oprindelige registreringsoplysninger, får du adgang til dit dashboard. Det er så nemt som det. Du forventes dog at verificere din profil og din e-mail senere for sikkerhedsmæssige formål. Du kan få adgang til din konto via din telefon, tablet eller computer ved hjælp af dit kodeord og brugernavn. Det er også muligt at redigere og finjustere din profil ved at ændre fotos og tilføje interesser. Jo flere detaljer du tilføjer til din profil, jo højere er dine chancer for at møde de rigtige mennesker.

Hvem skal bruge Flirtila?


Næsten meget kan alle bruge hjemmesiden uanset deres alder, køn, seksuel orientering, race eller civilstand. Men dette er et websted, der skal bringe sjove elskere sammen. Det er ikke den slags websted, der passer til dig med en ægteskabspartner, selvom du aldrig ved, hvor flirting vil få dig. Det er den slags websted, der matcher dig med folk på udkig efter sjov, flirting, online dating og afslappede hangouts. Hvis du leder efter noget alvorligt straks, Flirtila Det er måske ikke den bedste mulighed for dig. Webstedet er dog perfekt til åbne mennesker, der ønsker at tage det langsomt, men er villige til at gå med strømmen af, hvem de møder. Hvis du er en skilsmisse, der forsøger at komme tilbage i spillet som du lærer at flirte igen, Flirtila bør være dit næste hjem. Hvis du er en rejsende, der ofte bliver ked af at bruge tid alene i fremmede lande, hjælper dette websted dig med at møde nye mennesker i fremmede lande, flirte med dem og have lidt sjov uden at blive for vedhæftet. I en nøddeskal, Flirtila er en imellem slags dating site; Det er aldrig så alvorligt, men brugerne er modne.

Sikkerhed


En af de sikkerheds- og fortrolighedsfunktioner, der skiller sig ud, når du bruger dette websted, er, hvordan de behandler dine transaktioner, når du har købt mønter. Flirtila tager sikkerhed og privatliv så alvorligt, at dine kontoudskrifter vises med navnet “Number65 Ltd” i stedet for Flirtila. Derudover har du lov til at tilmelde dig et brugernavn, som ikke nødvendigvis er dit rigtige navn og dermed beskytte din identitet. Endelig Flirtila bruger en 3-trinverifikationsproces, hvorved du verificerer din e-mail-adresse og profil efter registrering for at forhindre identitetstyveri.

Konklusion af Flirtila

Gennemgang af Flirtila


Sammenfattende Flirtila fungerer godt i forhold til andre populære dating sites. Det henvender sig til mange menneskers behov, som ønsker en vis opmærksomhed og lidt flirt uden at håndtere presset for at begå der og da. Dens design og brugergrænseflade gør det lettere at finde den perfekte match. Flirtila er absolut værd at prøve ud, hvis du er en mellemliggende person, der spiller sikkert men med åbent sind.