Match.com

Gennemgang af Match.com

Rating: 3 out of 5.

Det første indtryk, du får, når du logger på Match.com, er, at dette er en klassisk datingtjeneste. Layoutet er overskueligt og let at navigere og svarer til andre hjemmesider, de fleste er vant til. Du får en liste over passende match, og så kan du vise interesse ved at blinke eller chatte med dem, du kan lide.

Gennemgang af Match.com

Match.com var en af de allerførste dating tjenester online, og er stadig en af de førende. Det er en anerkendt leverandør, hvor mange har fundet hinanden, både i Danmark og resten af verden.

Profilerne på Match.com er gennemsigtige. For at registrere, skal du indsende mindst ét billede af sig selv. De fleste profiler indeholdt en hel del personlige oplysninger.

Match.com funktioner og værktøjer

Registrering på Match.com er let og ligetil. Men det tager lang tid at udfylde personlige oplysninger. Du skal uploade et billede, så sørg for at have en klar. Du indtaster profilteksten, når du har tilmeldt dig. Du vil blive opfordret til at opdatere den og fortælle mere om dig selv, hver gang du logger ind.

Når du er færdig med at registrere dig, har du muligheden for at se kampe og bruge funktioner. Blandt andet: Søg, Match of the Day og Match Affinity (det er her det koster penge).

Match Affinity

Match Affinity er en opgradering mulighed, hvis du er interesseret i at gå lidt mere videnskabeligt til værkets med profil matchning. Du kan gå gennem spørgeskemaet gratis, men for at gøre brug af resultaterne bliver nødt til at betale for at bruge denne service. For at få fuld udnyttelse af match.com, så det koster dermed penge.

Match.com er det falske profiler der?

Falske profiler vil altid være et problem på datingsider. Spørgsmålet er ikke, om der er falske brugere på en portal, men hvor mange. Vores indtryk af Match.com i Danmark var, at der er en hel del falske profiler. Match.com kontrollerer manuelt alle profiltekster og -billeder, før de offentliggøres, og gennemgår kontinuerligt webstedet for at registrere afvigende opførsel. Men disse sikkerhedsforanstaltninger ser ikke ud til at virke.

Får du værdi for pengene?

Nej, hos Match.com er kundeservice dårlig. Her er den største kunde utilfredshed. Hvis du prøver at afmelde, får du intet svar. Nogle skriver også om att de allerede har afsluttet endnu blevet trukket penge.