New Honey

Gennemgang af New Honey

Rating: 3.5 out of 5.

En anden interdate S.A. Tilbud sammen med C-Date, New Honey er en datingside for de unge, vilde og gratis singler og par på udkig efter noget uden-strenge-knyttet sex.

Hvis du synes det lyder velkendt, skyldes det at New Honey ikke er teknisk nyt: det plejede at gå under navnet Lisa18.

Nu, med et nyt navn, logo og webstedets design, der matcher, sigter New Honey at levere sit løfte til et større publikum over hele verden. Men gør det det?

Vi tog tid til at gennemgå denne rebranded dating site til at se for os selv. Er det det rigtige sted for flirter og kødelige tilfredsstillelse eller intet mere, men en klæbrig honning fælde? Læs videre for at finde ud af det!

Gennemgang af New Honey

Medlem struktur på New Honey

Ikke-strenge-knyttet sex forekommer det mest tiltalende for mænd på 25 år og derover. Dette forventes noget: mænd er mest aktive i dette alders område.

Kvinder er også åbne for opsætningen, da de udgør en solid 40% af den samlede befolkning. Gratis medlemskab for kvinder kan også være årsagen til dette antal.

Med løftet om seksuel opfyldelse samlet dating webstedet en stadigt voksende befolkning fra dens dage som Lisa18 og nu som New Honey. Hver måned hævder det at optage over 180.000 nye medlemmer over hele verden.

Hos New Honey opfordres par også til at deltage i det sjove ved at møde swingers. Dette giver dig mulighed for at bringe mere seksuel fornøjelse til forholdet.

For regnbåge samfundet er køn og seksuel orientering imidlertid ikke så forskelligartet. Det mindste du kan gøre, er erklærer hvis du leder efter en anden mand eller kvinde ved tilmelding.

Tilmelding hos New Honey

Gennemgang af New Honey

Tilbage, da det var Lisa18, blev registrering gjort interessant med en billedquiz. I den valgte nye medlemmer det visuelle – og ikke sikkert til arbejde! – præsentation af deres svar på spørgsmålene.

Hos New Honey nu kan du tilmelde dig hvor og når den erotiske billedform er forsvundet. I stedet for er en temmelig detaljeret quiz, der spørger om dig, og hvilken seksuel oplevelse du leder efter.

Her er handlen: du kan ikke springe over nogle af ​​de 18 spørgsmål. Selvom det kan tage et stykke tid, sparer det dig tid, når du får til at opbygge din profil og præference på én gang.

De første seks spørgsmål spørger, hvad du er (mand eller kvinde), dit forhold (single, knyttet, gift, skilt eller i et åbent forhold), og hvad du leder efter hos New Honey (mænd eller kvinder).

Det spørger derefter din fødselsdato, kaldenavn og placering, hvor sidstnævnte bruges til matchende formål.

Profilopbygning er målet med de næste syv spørgsmål. Du bliver bedt om at give dine svar på følgende:

 • Højde
 • Kropstype (slank, gennemsnitlig, atletisk, et par kilo mere eller i fuld figur)
 • Hårfarve (blond, brunette, rød, hvid, sort eller skaldet)
 • Hårlængde (kort, mellemlang eller lang)
 • Øjenfarve (blå, brun, sort, grøn eller grå)
 • Tre karaktertræk, der bedst beskriver dig
 • Tre ting, du elsker mest ved din krop

For de næste tre spørgsmål får du definere, hvad du leder efter. New Honey bruger dine svar til at matche dig med medlemmer, der er på samme side som dig.

Vælg den type forhold, du kan forpligte dig til (kort affære, mere udvidet affære, erotisk chat eller flirter, følelsesmæssig forbindelse, eller hvad der uanset begejstrer dig) og lever derefter egenskaberne i din ideelle seksuelle match.

Til sidst vil New Honey bede om din historie på en-nat-stand: er det en rutine eller ej?

Alt, hvad der er tilbage, er, at du skal angive din e-mailadresse og det valgte kodeord. New Honey sender derefter en e-mail-bekræftelse. Klik på linket for at afslutte tilmeldingen.

Gør kontakt

Dens kvindelige klientel er måske meget glad for at vide, at New Honey stadig er 100% fri – fra profiloprettelse til faktisk interaktion med medlemmerne.

For herrer, kæmp ikke. New Honey tilbyder det, der sandsynligvis er en generøs opsætning: auto-premium.

I et par dage får du fuld adgang til alle dating websites funktioner. Denne prøve giver dig mulighed for at komme i kontakt med kvinderne og kan være den afgørende faktor, hvis du vil opgradere til et betalt abonnement.

En premium abonnent, uanset køn, vil nyde følgende funktioner:

Gennemgang af New Honey
 • Kontakt forslag

I modsætning til andre dating websteder giver New Honey ingen af ​​sine brugere friheden til at søge efter et potentielt match.

I stedet giver de dig kontaktforslag: medlemmer, de identificerede ved hjælp af deres specielle algoritme. Disse profiler matcher dine seksuelle interesser og er også i nærheden for hurtigere afhentning.

Du får straks mindst ti kontaktforslag ved registrering. I modsætning til andre dating websteder er det, der er ret pænt ved New Honey, at du skal holde alle forslag. Ingen tidsbegrænsning vil presse dig til at komme i kontakt.

 • Mine match

Klik på denne fane for at gennemgå alle kontaktforslag New Honey, der blev genereret fra det tidspunkt, du registrerede indtil i dag.

 • Samtaler

Dette er de meddelelser, du sender og modtager, mens du bruger webstedet. Postkassen er som din pålidelige SMS-indbakke.

På den ene side får du let udveksling af ord; på den anden side vil du ikke kunne sende nogen multimedia.

En lille smule, men det ser ud til, at du bliver nødt til at stole på dine ord alene. Dine samtaler bliver fjernet af de mere kreative billeder, videoer, GIF’er og emojier.

 • Mine besøgende

Denne funktion er ganske selvforklarende: Den giver dig mulighed for at vide, hvem der har set din profil ud af alle de kontaktforslag, du har modtaget.

På den måde kan du vælge at dedikere nogen tid til at øge øje på de medlemmer, der viste sig interesse.

 • Mine favoritter

Selvom New Honey arbejder for at sikre, at du får forslag til medlemmer, der passer til regningen, kan du stadig beslutte, hvem afgrøden er og tilføje dem her.

Fanen Mine favoritter gemmer ikke kun dine faves-profiler; Du kan også notere noter om et bestemt medlem.

 • Mine ‘synes godt om’

En sikker måde at score en varm date er sandsynligvis at sørge for, at den anden part også kan lide dig. Hos New Honey får du netop det med Mine ‘Synes godt om’.

I denne funktion skal du gøre dine billeder synlige, så damerne kan fortælle dig, at de har deres øjne på dig. Skyd dit skud på lassiet, der kommer op på din liste over “Synes godt om”.

Vi havde mindre oksekød med de meddelelser, vi modtog. De fleste af kvinderne insisterede på, at vi skulle tale uden for hjemmesiden. Selv før vi oprettede nogen rapport, bad de om vores sociale medie håndtag og personlige e-mail-adresser.

Da webstedet ikke tilbyder nogen bekræftelse funktion, fandt vi disse meddelelser ganske mistænkelige. At videregive detaljer kan sætte vores identitet og privatliv i fare.

I situationer som disse anbefaler vi, at du holder dig forsigtig. Udlever ikke disse personlige oplysninger let; Lær personen at kende, indtil du kan konstatere, at det ikke er himlen for svindlere og identitetstyverier.

Vi tænkte på New Honey’s nuværende meddelelsesfunktion og konkluderede, at det var ret begrænset. En voice mail eller videochat er bedre alternativer til almindelige tekstbeskeder.

Funktionerne til at komme i kontakt på New Honey er muligvis ikke så storslåede og kreative. Manglen på en åben søgefunktion kan være en konkurrence for nogle.

Alligevel hjælper de mindre daglige kampe dig med at oprette forbindelse og etablere rapport med andre medlemmer. På den måde bliver du ikke overvældet, når du fokuserer alene på dagens kontakter.

Profil Kvalitet hos New Honey

Gennemgang af New Honey

New Honey-profiler er måske ikke så længe og detaljerede, men dette giver dig nok gearing til at få en samtale i gang.

De fleste af oplysningerne på din profil kom fra registreringsprocessen; Dette skyldes, at New Honey bruger denne info til at generere forslag til dig.

Hvis du vil finjustere din profil og kontakte forslag, kan du altid redigere dine detaljer. Følgende danner et medlems profil:

 • Navn og New Honey-kontakt-id

Placeret i øverste venstre hjørne af din side er dit navn og tildelt New Honey-kontakt-ID.

Da du opfordres til at bruge et skærmnavn, er det rart at bemærke, at du kan ændre dit, hvis du ønsker at opfinde din profil igen.

 • Fotogalleri

Standard- og betalende brugere kan uploade fem fotos på New Honey. For ekstra beskyttelse kan de også indstille, hvem der kan se deres fotos.

Billeder forbliver uskarpe, indtil brugeren tillader seeren. Hvis medlemmet valgte ikke at uploade noget foto, vil deres profil have et dampende stock foto.

 • Min erotiske type og erotiske galleri

Da New Honey går ind for vilde og uforankrede tilslutninger, kan medlemmer definere og vise deres erotiske type. Det erotiske galleri viser fem visuelle repræsentationer af brugerens art.

 • Interactions Indstillinger

Lige under det erotiske galleri er de interaktion indstillinger, en seer kan vælge imellem:

 1. Tilføj til favoritter
 2. Vis mine fotos
 3. Rapporter et medlem
 4. Skriv en besked
 • Om mig

Sektionen “Om mig” er til højre for en profil. Det viser dine svar fra registreringsprocessen sammen med disse yderligere spørgsmål:

 1. Kropskunst
 2. Uddannelse
 3. Erhverv
 4. Laster (drikke, røg)

Standard svarene er “Spørg mig personligt” eller “snarere ikke sige.” Hvis du vælger at videregive detaljerne fra get-go, rediger og vælg fra kategorierne og prækomponerede svar.

 • Personlighed og egenskaber

Dette afsnit viser de deskriptorer, du brugte til at definere dine egenskaber. Det vil også omfatte de tre kropsdele af dig, som du elsker mest. Som de andre sektioner kan du når som helst revidere disse sektioner.

 • Ønskede præferencer og møder

Her vises de svar, du valgte i den sidste del af tilmeldingsprocessen – seksuelle præferencer og hvad du elsker i en partner.

 • Min mening om

Dette afsnit vises kun, når du deltager i New Honey-afstemningerne. Vær opmærksom på dagens spørgsmål om dine samtaler; forespørgsler dækker dine meninger om dine soveværelses aktiviteter og potentielle partnere karakter.

Herrer, hør op. Adgang til et medlems fulde profil kræver, at du opgraderer til et premium abonnement.

New Honey APP

Gennemgang af New Honey

For et datingside, der hævder at have 36 millioner brugere tællinger, tilbyder New Honey ikke en mobilapp. Hvad det har er et mobilvenligt websted: et temmelig godt alternativ for folk, der er på farten.

På mobil er webstedet temmelig kompakt. I stedet for en listevisning, vises fotos af dine kampe og dem, der er online, i et gitter.

I modsætning til skrivebordsversionen, som giver dig en tilsyneladende fugleperspektiv, får du værdsat en fane ad gangen. Dette giver en afslappet mobil browsingoplevelse.

Da New Honey ikke tilbyder så mange funktioner, er det nyttigt at bemærke, at du kan få adgang til alle desktop funktioner på din smartphone.

Brugere kan være glade for at høre, at New Honey ikke viser annoncer af nogen art. Hvad du vil se på dine mobilskærme er dating webstedet i sin fulde herlighed.

Generelt viser det mobilvenlige websted de samme funktioner og farvepalet som dens desktop-modstykke. Webstedet er pænt og elegant og kan nemt gennemsøges af registrerede brugere i alle aldre.

Design og brugervenlighed

New Honey har et elegant og enkelt design. Hvid er den dominerende farve; guld er til underretninger og andre alarmer. Et sort bånd har hovedmenuen, der inkluderer knapperne Kontakter, Postkasse, Hjælp, Profil Avatar, Kampe, Besøgende og Synes godt om.

Lige nederst er andre faner indstillet på en guld baggrund. Disse knapper fører dig til at se dine kampe, besøgende, favoritter og de medlemmer, der kunne lide dig. Hvis du er ved din profil, får du se udlogning knappen til højre for dette band.

På højre side af siden ser du listen over online medlemmer. Klik på en vilkårlig for at blive omdirigeret til deres profil.

Navigation på New Honey-webstedet er relativt let og intuitivt. Med medlemmer fra 25 år og derover er dette enkle design noget nyttigt for at sikre, at alle får en fornøjelig browsingoplevelse.

Særlige funktioner hos New Honey

Gennemgang af New Honey

Disse New Honey-funktioner er værd at nævne:

 • Erotisk galleri

Et billede er værd tusind ord – og New Honey blev leveret med sit erotiske galleri. I denne funktion får medlemmerne at beskrive deres erotiske type ved at vælge op til fem fotos. Disse visuals repræsenterer bedst, hvilken slags seksuelt eventyr de er op til på New Honey.

 • Kontakt forslag

Rapporter siger, at dagens mennesker har den korteste opmærksomhed: otte sekunder, hvilket er mindre end for en guldfisk. Med det i tankerne er det temmelig dejligt at vide, at du ikke bliver så overvældet på New Honey med de daglige nye kampe.

Hver dag får du to til fem forslag, hvilket er håndterbart nok, hvis du ønsker at lære hver kamp bedre at kende.

 • Profil og foto privatliv

Muligheden for at begrænse adgangen til din profil og foto er en pæn funktion. På den måde omgiver du ikke kun dig selv en mystisk luft, du skal også beskytte din identitet og privatliv.