Next love

Gennemgang af Next love

Rating: 1 out of 5.

NextLove blev grundlagt i 2013 som en platform for singler og separate forældre til at finde deres anden chance for kærlighed. Den dating site er det første af sin art og adresser en bestemt gruppe af mennesker. NextLove er blevet den største mødested for enlige og fraskilte forældre.

Gennemgang af Next love

Hvad er tjenesten til?

Next Love matching-system er baseret på videnskabeligt beviste forhold og kompatibilitets undersøgelser, der viser de bedst mulige matchninger. Det er så simpelt som at besvare et par spørgsmål om dig selv og din livsstil, og Next Love finder dem, du matcher bedst med, så er resten op til dig!

Til hvem?

Next Love blev skabt for at rumme en bestemt gruppe af mennesker, der kan have forskellige forventninger, og et andet koncept af kærlighed efter at have været igennem en skilsmisse eller har børn. Sådanne livsforandrende situationer kan ændre udsigten for mange, herunder hvordan de ser på dating og kærlighed. De ser ofte efter en partner, der har den samme opfattelse af livet som sig selv.

Next Love – Brugervenlighed

Next Love blev lanceret i 2013 og det er rettet mod singler og forskellig fra børn, der ønsker at finde kærligheden igen. Det er specielt designet til dem, der har andre forventninger til kærlighed end mange andre. Her har du været gennem en vanskelig skilsmisse og har mindre børn.

Det vil være sikkert og sjovt at mødes på NextLove. Du opretter en konto gratis ved at vælge et passende brugernavn og uploade et godt profilbillede. Derefter skriver du en profiltekst og besvarer nogle spørgsmål for at hjælpe dig med at finde det rigtige match. Så bare begynde at kigge på profiler og forhåbentlig vil du finde gode medlemmer til at chatte med.

Sådan registreres du på NextLove.com?

Gennemgang af Next love

Start med at vælge et godt brugernavn og upload et profilbillede for at få 15 gange mere opmærksomhed end medlemmer uden billedet. Derefter kan du lade andre medlemmer lære dig bedre at kende ved at udfylde din profil. Du kan også fortælle andre medlemmer om dine dybere tanker og meninger om specielle emner, såsom “Hvem jeg er og hvad jeg vil med livet” og “Min perfekte første date”.

Next Love har et abonnementsgebyr ved mellemklasse, og hvis du ikke vil betale, kan du oprette en begrænset profil gratis. Next Love har ingen prøveperiode, men den tilbudte service er af højeste kvalitet. Afbestillingsbetingelser er temmelig gennemsigtige, men der er ingen månedlige opsigelsesmuligheder. Next Love er en sikker service med gode forhold og prissat.

Sådan bruges Next Love?

  • Navigation

Det er sikkert og sikkert at være medlem af NextLove, og fordelene er mange. At du, der boede i et ulykkeligt forhold her, kan finde nogen, der har været involveret i den samme ting og ved, hvad det betyder at være tilbage, på NextLove, får du en ny chance for at finde kærlighed og håb, og det vil føre til en varigt forhold. Du får support fra kundeservice for de spørgsmål, du har, og du er sikker på, at de kræver verifikation af alle profiler.

Du kan (og bør) få din profil verificeret, da det øger chancen for at blive matchet. Du ved, at alle bekræftede profiler er ægte, og at det er personen bag profilen, så du ikke spilder tid på falske profiler. Generelt er Next Love et fremragende datingside, hvis du ikke har noget imod at dating en, der allerede har børn, da mange medlemmer bare er enlige forældre.

NextLoves mobilvenlige webside får ikke topkarakter, og der er heller ingen app til Android og iOS tilgængelig. Imidlertid er tjenesten tilstrækkelig fremragende til, at du ikke bliver skuffet!

  • Filtre

Next Love er bedst at matche profiler. De må ikke bruge personlighedstest, men de har profile kriterier, der matcher medlemmer med høj præcision. Next Love fortæller dig, hvem der har besøgt din profil, så du kan se, hvem der er interesseret i dig! Du kan dog ikke blokere medlemmer fra at kontakte dem. Next Love er uden tvivl super god til at matche profiler og gøre det effektivt og med et godt resultat.

Next Love gør det nemt for dig at søge efter en partner, fordi søgninger kan være baseret på profilbilleder. Du kan dog ikke søge efter nøgleord eller se, hvem der i øjeblikket er online. Du kan filtrere din søgning baseret på profil kriterier, hvilket er godt, fordi du kan søge efter nye medlemmer. Next Love er usædvanligt generøs med sine søgefunktioner og gør søgningen efter passende profiler så meget lettere.

En dejlig funktion hos Next Love er, at du som premium medlem også kan kontakte gratis medlemmer. Det er normalt ikke muligt på datingsider. Dette giver dig mulighed for hurtigt at komme i kontakt med masser af enlige forældre. Søgefunktionen er meget detaljeret og giver dig også mulighed for at se, hvor singlerne er på et kort, så det er let at finde passende matcher i nærheden. Mange af funktionerne opfordrer medlemmer til at chatte med hinanden, og du kan sende signaler eller virtuelle gaver for at få mere opmærksomhed.

Hvordan til at betale for NextLove?

Gennemgang af Next love
  • Køb

Du kan registrere dig på Next Love gratis! Som et gratis medlem kan du surfe rundt og besøge andre menneskers profiler og sende flirter til dem, du er interesseret i. For at sende beskeder til andre medlemmer eller se, hvem der er interesseret i dig, skal du opgradere dit medlemskab til Premium. Du kan opgradere dit medlemskab ved at klikke på knappen “Opgradering til premium” øverst til højre på din skærm. Du kan derefter vælge medlemskab og betalingsmetoder. Fortsæt ved at klikke på den grønne knap og følge instruktionerne.

Er du interesseret i et ikke-opgraderet medlem? Med et Premium Plus-medlemskab kan alle gratis medlemmer svare på dine meddelelser, så du kan kommunikere med alle på siden.

  • Betalingssystemer

Betalinger hos Next Love sker ved hjælp af kreditkort på en helt sikker og sikker måde. Prisen afhænger af, hvor mange måneders medlemskab du tilmelder dig. Det er gratis at deltage i NextLove, men funktionerne er meget begrænsede. Du får adgang til personlighedstesten og kan oprette din profil, så du kan teste datingsidens grundlæggende funktionalitet, inden du beslutter dig for at blive et premium medlem.

Next Love brugere

Gennemgang af Next love
  • Bruger Region

Next Love er en professionel datingtjeneste for singler med millioner af registrerede medlemmer fra hele verden, som alle leder efter en drømmepartner. Next Love matcher profiler baseret på visse kriterier, som garanteret hjælper dig med at finde den perfekte partner i din region, som for det meste er Nordeuropa. Webstedet er tilgængeligt på engelsk, svensk, norsk, dansk og finsk.

Uanset om du er skilt eller en enlig forælder, der er frigivet til et enkelt liv fra et gammelt forhold, kan du finde kærligheden til dit næste liv på denne datingside. Det vigtigste er, at du er åben for nye udfordringer og er klar til at prøve igen. Du fortjener et forhold, hvor du er glad – og Next Love hjælper dig med at finde det!

Seksuel orientering

Next Love er orienteret mod både heteroseksuelle og homoseksuelle forhold. Du kan vælge mellem en række civilstatus for at gå videre fra: gift, skilt eller knyttet mand / kvinde, der søger en heteroseksuel partner. Denne mangfoldighed af muligheder tilbydes dog ikke for en mand, der søger mand eller kvinde, der søger kvinde.

Muligheder for udfyldning og korrespondance

Next Love tilbyder en række kommunikationsrutiner. En af disse er e-mail-funktionen, der letter en hurtig udveksling mellem medlemmer. Du kan ikke bruge videochat, men der er en fantastisk chat funktion, der hjælper dig med at finde kærlighed hurtigere. Next Love har meget at tilbyde, når det kommer til kommunikation!

Gennemse rundt om vores medlemmer, læse profiler, find noget sjovt at chatte med. Next Love tilbyder flere forskellige kommunikationsmidler, herunder flirt, private beskeder og gaver. Webstedets team arbejder dagligt med at udvikle nye og sjove funktioner, der hjælper dig med at finde din NextLove. Nye funktioner er allerede på banen, ifølge pålidelige NextLove-anmeldelser.

Som et gratis medlem af Next Love vil du ikke kunne få adgang til alle tjenester. Valg af at betale for medlemskab giver dig dog adgang til flere nyttige funktioner. Abonner for at få adgang til alle tjenester. Du tilmelder dig gratis på NextLove, men så kan du kun bruge begrænsede tjenester. For at få mest muligt adgang kan du bestille et abonnement på de ønskede tjenester og derefter forlænge dem hele tiden, indtil du annullerer dit abonnement.

Find det rigtige ved hjælp af spørgeskemaer. Baseret på de svar, der besvarer de spørgsmål, du skal svare, skal du være i stand til at finde en passende partner. Chat sikkert med andre medlemmer. Du kan chatte i lang tid på siden med nogen, før du beslutter dig for at se dem i virkeligheden.

Next Love brugersikkerhed

  • Sikkerhed

Det er sikkert og sjovt at møde nogen på NextLoves platform, da det giver medlemmerne et sted at kommunikere med hinanden, inden de beslutter sig for at tage skridt og mødes personligt. De har også et stort team dedikeret til at holde deres brugere i sikkerhed og er stolte over at kun holde ægte brugere på NextLove. Holdet sikrer også, at datingsiden er 100% sikker og fortrolig 24/7.

Next Love FAQ-side giver svar på de fleste spørgsmål, og support via e-mail eller kontaktformular tilbydes også. Kundeservice pr. Telefon er ikke tilgængelig. Next Love har heller ikke et etableret kundeforum eller artikler med tip og råd. Bortset fra disse mangler tilbyder Next Love alt hvad du muligvis har brug for, når det kommer til en velfungerende og glat kundeservice.

  • Anti-svindel

Du når lettest supporteren ved at e-maile dem. Du kan også kontakte Next Love ved at skrive på Facebook, selvom svarene kan vare længere end hvis du e-mailer. Next Love giver dig mulighed for at registrere dig via Facebook, hvilket gør den allerede hurtige registreringsproces endnu mere behagelig, men på samme tid er den diskret. Det tager næppe tid at sende en profil. Dette giver dig mulighed for at komme hurtigere i gang med din online dating! Brug af websiden er lige så let som tilmelding, hvilket gør brugeroplevelsen super venlig.

Next Love – Kort beskrivelse

Gennemgang af Next love

Next Love er en datingside specifikt rettet mod enlige og enlige forældre med børn. Next Love vises som en relativt traditionel premium-side med de klassiske begrænsninger (skal betale for at kommunikere meningsfuldt). Hvis du betaler for at bruge NextLove, er indtrykket, at det er et veludviklet websted, og at dets orientering gør det lettere at finde andre singler i samme situation som dig selv.

Webstedet har en nordisk profil med de fleste medlemmer i Sverige og Norge. Desværre synes antallet af medlemmer i Sverige at være relativt lavt, så det er tvivlsomt, hvor nyttig siden er, hvis du er i en mindre by. Virksomheden bag Next Love driver også det lidt mere kontroversielle Victoria Milan (med utroskab som fokus).