Victoria Milan

Gennemgang af Victoria Milan

Rating: 2.5 out of 5.

Victoria Milan er et stolt hjertebarn af Digisec Media Limited sammen med RichMeetBeautiful. Det hævdes at være “verdens nr. 1 snyderapp for gifte og tilknyttede mennesker.” Som sådan lover det en sikker, anonym og fortrolig datingoplevelse til giftede og engagerede mennesker, der vil krydre deres seksuelle spil.

Gennemgang af Victoria Milan

På dette sted er der ingen grund til at være ængstelig, da det indeholder Anonymous Blur-værktøjet for at holde dit ansigt skjult. Du kan holde alt diskret, mens du leder efter en kamp fra ethvert land og ethvert sted.

Og når du tror, ​​du er ved at blive fanget af din partner, giver Victoria Milan dig sin Panikknap. Dette er din nødudgang; det springer med det samme til et andet suspicious website.

For at holde al information sikker og sikker, har Victoria Milan et system, der er drevet af følgende: 256-bit kryptering, Amazon web services, Norton af Symantec og SSL Trust. Dette særlige system sikrer, at webstedet aldrig vises på dine fakturaerklæringer.

I øjeblikket har datingsiden seks millioner medlemmer over hele verden – gift, engageret og enslige. Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om, hvad webstedet kan tilbyde, skal du læse videre nedenfor, da vi afslører sandheden bag dens funktioner, medlemmer og mere.

Tilmelding til en konto i Victoria Milan tager cirka 3-5 minutter af din tid. Det kræver kun en gyldig e-mailadresse (som den vil blive holdt privat) for verifikation. Derefter kan du allerede oprette et unikt skærmnavn og vælge det land, hvor du bor.

Derefter skal du vælge dine dating interesser og turn-ons fra de specifikke tags, som webstedet forberedte. Jo flere tags du klikker på, jo mere får du en større pulje af de bedste kampe.

Med hensyn til dine fotos kan du blive den bedste match kandidat, hvis du har de mest tiltalende billeder. Upload mere for at gøre din profil autentisk. Under alle omstændigheder har Anonymous Blur Tool dig dækket, hvis du ønsker at være ukendt.

Tilmelding til en konto i Victoria Milan tager cirka 3-5 minutter af din tid. Det kræver kun en gyldig e-mailadresse (som den vil blive holdt privat) for verifikation. Derefter kan du allerede oprette et unikt skærmnavn og vælge det land, hvor du bor.

Derefter skal du vælge dine dating interesser og turn-ons fra de specifikke tags, som webstedet forberedte. Jo flere tags du klikker på, jo mere får du en større pulje af de bedste kampe.

Med hensyn til dine fotos kan du blive den bedste match kandidat, hvis du har de mest tiltalende billeder. Upload mere for at gøre din profil autentisk. Under alle omstændigheder har Anonymous Blur Tool dig dækket, hvis du ønsker at være ukendt.

Nu hvor din konto er klar, velkommen til Victoria Milan!

Gennemgang af Victoria Milan

Victoria Milan sørger for, at du helt kan skjule din identitet ved hjælp af Anonymous Blur-værktøjet. Det forklarer, hvorfor mange af de konti, du vil støde på, har slørede profilbilleder.

Du kan også opleve, at nogle af de personlige oplysninger er skjult. Dette er for at bevare fortroligheden for hvert Victoria Milan-medlem.

En offentlig detalje, der kan være vigtig for en affære søgende, er datering stedet. Du har en mulighed for at placere ethvert land, du har lyst til, hvor du kan få dine kampe fra. På samme tid kan brugere fra dette land også finde dig i deres kampe.

Du har også en anden placeringsbaseret søgemulighed. Det er her Victoria Milan viser dig brugere, der er nærmest din nuværende placering, mens du bruger datingsiden. Benyt lejligheden til at oprette dine møder og anliggender på kortere tid.

Profilerne fra medlemmerne er ret detaljerede. Derfor skal du følge med, hvis du vil være med på datingsiden. Dine bedste funktioner, sexlyst, kærlighed fred, og hvad der tænder dig er kun et par af de detaljer, som du ikke vil gå glip af ikke at dele.

For at gøre din profil mere detaljeret er her nogle hurtige tip, du kan overveje:

 • Vær specifik

Brugere vil gerne hurtigt scanne over din profil. Bedre at være specifik om dine præferencer, så folk får dem på rette punkt.

 • Forbliv positiv

Du bliver mere attraktiv, når du har en positiv stemning. At sende gode vibes til besøgende gør dig mere sympatisk.

 • Efterlad ikke tomme emner

Du får flere kampe, hvis du udfylder din profil. Desuden gjorde Victoria Milan det lettere for dig ved blot at klikke på de tags, der bedst beskriver dig. Webstedet garanterer også et løft i din popularitet. Således kan en komplet profil resultere i at få flere besøgende, likes og beskeder.

 • Være ærlig

Når du forbliver positiv til at udfylde din profil, bliver du måske får transporteret og bliver den drømmende øjne. Bemærk, at brugerne også foretrækker en ærlig profil. Så prøv at gennemgå din profil og hold den sand og enkel. Du ønsker ikke at vildlede din fremtidige dato.

 • Vær romantisk

Du ønsker selvfølgelig at udjævne dine ord med at udtrykke kærlighed eller lidenskab over for dine læsere på en dating website. Dette vil altid ramme mange hjerter og få flere forbindelser.

Hold dine profiler opdaterede, og gør dig klar til at fange en masse fisk!

Kontakt med andre medlemmer i Victoria Milan kan være begrænset, hvis du er et grundlæggende medlem. Du kan kun besøge profiler, give blink og tilføje favoritter. Mens andre medlemmer kan sende blink til dig eller tilføje dig som deres favorit, vil du imidlertid ikke kunne se og få adgang til, hvem disse medlemmer er.

Hvis du har en komplet profil, har du lov til at spørge alle oplysninger fra et medlem, som han eller hun har efterladt tomt på sin profil. Klik blot på knappen “Spørg” ved siden af det emne, du vil vide. Når dette medlem besvarer din forespørgsel, får du en anmeldelse.

Du er fri til at udforske ethvert land i Victoria Milan. Hvert land giver dig et andet sæt featured brugere. Hvis du selv ønsker at være en featured bruger, skal du bare sørge for, at din profil altid opdateres, og at dine fotos altid er nye.

Gå ind i detaljer, her er Victoria Milan kontaktfunktioner:

 • Beskeder

Denne premium-funktion opbevarer alle de meddelelser, du har modtaget fra forskellige medlemmer. De er sorteret i tre mapper: Alle meddelelser, ulæste meddelelser og aktuelt online medlemmer.

 • Chatboks

Dette er placeret på højre panel på hjemmesiden. Send hurtigt dine slynger noget uartigt eller rart. Også tilgængelig i denne Chat-funktion er følgende: Blink, Foretrukne, Gaver.

 • Gaver

Victoria Milan har virtuelle gaver for at give mere flair til din hemmelige dating oplevelse. Som en premium-funktion kan du modtage og sende gaver, så længe du har kreditter (som følger med abonnementet). Et seks måneders abonnement får 500 credits, mens et tolv måneders abonnement får 1.000 credits.

 • blink

Du kan sende Winks til brugere, som du synes er interessante. Dette er en måde at fange deres opmærksomhed på, og dette kan være det første skridt i kommunikationsprocessen. Blink så meget, som du ønsker at få hotties ‘interesser.

 • Private nøgler

Dette er en anden funktion i Victoria Milan premium planer, der giver dig mulighed for at se private fotos af andre medlemmer. I denne funktion vil du se alle de anmodninger, du har fået, og alle dem, du har sendt. Du kan få mere opmærksomhed, hvis de ser, at du har eksklusive fotos til dem.

Særlige funktioner

Gennemgang af Victoria Milan

De fleste af de særlige funktioner i Victoria Milan er kun tilgængelige mod præmie. Men som et gratis medlem har du det grundlæggende værktøj til at skjule din identitet. Desuden kan du gennemse hotties fra din placering og det land, du kan lide.

 • Anonymous Blur værktøj

Victoria Milan er et værktøj til at skjule din identitet på de fotos, du uploader. Du har to muligheder for at bruge denne funktion: slør dit ansigt ud eller sæt et klistermærke på det. Den mest anvendte etiket er masken.

 • Panikknap

Den sidste ting, du har brug for på en hemmelig datingside, bliver fanget af din partner. Så når pludselige trusler sker, gjorde Victoria Milan det lettere for dig at flygte ved at indføre knappen Panic.

Dette er den lille “PANIC” -knap placeret nederst til højre på webstedet. Klik på det, så bliver du omdirigeret til et andet sted – et sikkert websted, der eliminerer mistanke. Da vi testede Panic-knappen, blev vi omdirigeret til YouTube.

 • Funktioner Brugere

Victoria Milan vil ikke have dine kampe begrænset til kun medlemmer, der er nærmest dig. Denne funktion vil du introducere til medlemmer over hele kloden.

Skift fra et land til et andet. Du vil være i stand til at tjekke verdens hotties og på samme tid blive vist som deres kampe også!

 • Gaver

Victoria Milan har tilføjet virtuelle gaver for at give mere flair til din hemmelige dating oplevelse. Du har det i denne funktion: modtagne og sendte gaver. Du kan muligvis dog bruge kredit til at kunne købe andres gaver. Bare rolig, fordi Victoria Milan fører dig direkte til siden for at få din kredit.

 • Søg

Denne funktion er eksklusiv for de medlemmer, der kun er nærmest dig. Dette er muligvis den hurtigste rute til din næste affære.

 • Besøg

Dine besøgende er opregnet i denne funktion. Du kan muligvis besøge deres profiler og efterlade blink eller kommentarer.

App

Victoria Milan er hovedsageligt tilgængelig i Apple App Store og Google Play Store. Men andre app-butikker har det som APK Pure.

Gennemgang af Victoria Milan

Webstedet har også en mobil version, der har en lignende grænseflade med appen – funktioner findes til venstre; hurtige faner for nye, online og favorit medlemmer er i bunden.

Du finder det måske nemt at bruge både websitet og mobile versioner af Victoria Milan. Denne affære-dating side har en ensartet grænseflade over alle sine platforme. Således kan du nemt skifte mellem dine enheder, specifikt (og sandsynligvis) en, der er uden for din partners rækkevidde.

Samme med webstedets version, din startside er indlæst med fremhævede brugere fra det land, du kontrollerer. Nogle af funktionerne kan tage mere tid at indlæse, men alligevel får appen gjort jobbet. Dine valg er justeret i pæne rækker og store billedstørrelser.

Hvis du muligvis har brug for hjælp fra Victoria Milan, leverede de en meddelelse boble nederst til højre på appen, så dine bekymringer hurtigt løses.

Vær advaret: Panik-knappen mangler i appen. Så du skal bedre forberede din exit-strategi i forvejen!